Ir al contenido principal

FORMES I MANERES DEL NACIONALISME EN DÑA. CAROLINA PUNSET



FORMES I MANERES DEL NACIONALISME EN DÑA. CAROLINA PUNSET
Per Juan Garcia SENTANDREU

Carolina Punset fon entrevistà per ValenciaPlaza i, tancant pagina, diu que “creu sincerament que l'enfrontament entre (valencianistes) blavers i catalanistes, ademes de no tindre sentit per ad ella, es residual perque armen molt rebombori pero son quatre i caben en un taxi". I, per si fora poc l'insult, arremata confirmant que Ciutadans està a favor del treball de la catalanista Academia Valenciana de la Llengua (AVL).

Carolina demostra en aixo no soles la seua fadrinea politica sino tambe la seua enciclopedica ignorancia de lo valencià pese a ser la candidata del partit d'Albert Rivera a la Presidencia de la Generalitat Valenciana.

Carolina, que no ha begut dels mateixos i sabis cuiros de son pare, s'expressa intuïtiva, a l´hora contundent pero, sobre tot, moderna, molt moderna, buscant l'equidistancia ideologica a qualsevol preu, fins i tot a l'elevat cost de perdre als seus potencials seguidors en una Comunitat, la valenciana, que seguix sagnant per la dolorosa ferida de l'immersio llingüistica imposta pel PSOE i llegalisà pel PP.

El problema de la moda i de la modernitat mal entesa es que moltes voltes, volent lluir un abillament flower-power te passes de rodet dient les mateixes panarrades que les teues rivals nacionalistes i acabes fent un ridicul sobira.

Li passà al meu admirat Xavier Nart i al meu venerat Aleix Vidal-Quadras que donaren a ramal solt a la seua superbia i desbarraren per la llarga pendent de l'ignorancia. I es que de tot no podem saber. Ni molt menys opinar d'oit creent que l'eloqüencia acaba dissimulant l'impostura. I no es aixina.

Carolina, Nart i Vidal Quadras i l´entreverat catalanisme dels quals no poden dissimular quan van mes alla dels consells de la diosa rao, fan el ridicul per doquier utilisant el mateixargumentari que el nacionalisme catalaniste, no nomes en les seues pobres i superficials arguments sino, fins i tot, en la modalitat dels seus insults.

Pretenen humiliar-mos calificant-mos de “blavers” mentres defenen els inics treballs d'eixa banda de sicaris del nacionalisme catalaniste que treballen en l'Academia Valenciana de la Llengua creada pel PSOE ,PP, CIU i ERC en 1997 per a rendicio de la llengua valenciana a la catalana en la finalitat de dotar d'una base llingüistica unitaria que mantinga el proyecte neo-nazi dels “paisos catalans” o el gran “Nacio Catalana”.

Sra. Punset, l'AVL, es la desijada filla del nacionalisme esencialiste mes batasuno, el frut de tants anys d'alquimia catalaniste, l'entitat responsable de la cruel immersio llingüistica en la Comunitat Valenciana, la “quinta columna” de l'eugenesic Institut d´Estudis Catalans, eliminador de consciencies i subjugador de llibertats ciutadanes.

I som “blavers” a molta honra perque, per damunt del seu voluntari insult nacionaliste i catalaniste, el “blaverisme” respon a una realitat historica, com la llengua valenciana, cresol de tradicions, historia i lleis, hui totes ordenades baix el mateix sentiment racional que allumenà nostre Estatut i nostra Constitucio, en el que el blau (d'ahi “blaver”) de nostra 7 voltes centenaria Real Senyera tricolor i coronada es l'expressio material i heraldica que es honra i estandart d'aquells que creem en la llei i portem molts lustres defenent-la front als que pretenen subvertir-la i humiliar-la per a fer de Valencia una provincia catalana. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

180 años antes de la llegada de Jaime I, Valencia habla valenciano y "Cataluña", provenzal-francés

Cataluña aún no existía, pero sus condados en el año1030  eran franceses. Lo fueron desde el 801 en que Carlomagno los conquistó, hasta 1258 en que el Rey de Francia se los cambió a Jaime I por territorios aragoneses en el sur de Francia. PRUEBA Nº 30 CONTRA LA MENTIRA DE QUE EL VALENCIANO PROVIENE DEL CATALÁN. 180 AÑOS ANTES DE LA LLEGADA DE JAIME I, EN EL REINO DE VALENCIA SE HABLABA VALENCIANO Y EN CATALUÑA (FRANCIA) SE HABLABA PROVENZAL-FRANCÉS. ¿Cuántas veces hemos oído decir que los valencianos hablamos catalán porque en 1238, cuando Jaime I conquistó el Reino moro de Valencia nos trajo el catalán a través de sus huestes catalanas que colonizaron nuestro territorio? En la prueba anterior hemos estudiado al gran medievalista, el filólogo y catedrático de Historia de Zaragoza, D. Antonio Ubieto Arteta ( http://es.wikipedia.org/wiki/Antonio_Ubieto_Arteta ).   La transcripción de la entrevista publicada y documentada no ha caído muy bien en algún lector catalani

PRUEBA Nº 25: Las jarchas en valenciano, dos siglos antes de la llegada de Jaime I.

(fotografía) Albufera  significa, según su origen árabe  al-buhayra, el marecito  o  el pequeño mar.  En algunos poemas árabes se le denomina  Espejo del Sol , término que ya da una idea aproximada de la belleza y el romanticismo que caracteriza a este paraje. LA POESÍA EN LENGUA VALENCIANA ANTES DE LA LLEGADA DE JAIME I. EL POETA ABÚ ISA IBN, REY DE LA TAIFA DE MURVIEDRO (SAGUNTO), DOS SIGLOS ANTES DE LA CONQUISTA DE VALENCIA.     ¿Cuántas veces hemos oído decir que los valencianos hablamos catalán porque en 1238, cuando Jaime I conquistó el Reino moro de Valencia nos trajo el catalán a través de sus huestes catalanas que colonizaron nuestro territorio? En la prueba anterior llamábamos la atención para retener el dato de que en el Reino de Valencia se hablaba lengua valenciana antes de la llegada de Jaime I en 1238 gracias a los cristianos bajo dominio musulmán que en número de 60.000 vivían en nuestro territorio. Pero no sólo hablaban la lengua valenciana los mozárabes, sino qu

Cataluña como sinónimo de mentira

Cataluña como sinónimo de mentira Por Juan García Sentandreu Escritor y Jurista* “Hoy, más de mil años después, la ambición de la clase política catalana tiene las mismas aspiraciones feudales que cuando dependían de la corona carolingia y francesa”. L a Cataluña nacionalista es, toda en sí, una gran mentira. No voy a atreverme a hacer este tipo de manifestaciones sin aportar las correspondientes pruebas. Mi formación y experiencia de jurista me lleva a probar todo lo que digo. La Cataluña actual es una gran mentira en diversas dimensiones: En una dimensión histórica; en una dimensión lingüística y en una dimensión arquitectónica y heráldica: “la mentira de la “senyera catalana" y la mentira de la Barcelona “histórica”. 1.- LA MENTIRA DE LA CATALUÑA HISTÓRICA En el año 777, España o Al-Andalus está ocupada prácticamente toda por los árabes. El Califa de Zaragoza, Solimán el Arabí, se ve amenazado por el Emir Abderramán I que pretende apoderarse